Abandoned Pets Foundation

NL43RABO 0138439621

Donaties overzichten welke geschonken zijn

Foto's van goederen, materialen, castratie/sterilisatie projecten, voer ed welke geschonken zijn door donaties/inzamelactie/sparen. 

Foto links laat een van een castratie/sterilisatie project in Portugal samen met een groep studenten uit Leeuwarden die de opleiding tot dierenverzorger/dierenassistent volgden. Samen met hun is er ook een asieltje opgezet in Cacia destijds. 

 

Foto onder is ingezamelde goederen voor een opvang in Portugal . Zo hebben veel asielen in Roemenië, Portugal, Polen en Turkije met grote regelmaat voer, materialen, bouwmaterialen ed gekregen. 

Foto onder is aangekocht heckwerk plaatsen om nieuwe kennels te creëren omdat een groot aantal dieren daar nog aan kettingen lagen bij dit asielen. De kosten voor deze nieuwe kennels is bekostigd van gespaard geld van de stichting zelf. 

Broodfokhondjes uit België en Nederland die in vaak erbarmelijke omstandigheden leven als fokmachines. Wij proberen deze, vooral oudere honden , soms puppies. Velen hebben de nodige gebreken in de zin van baarmoederonstekingen, slecht gebit ed. Voordat ze herplaatst worden krijgen ze eerst de medische zorg die nodig is. Ze zijn zo dankbaar als ze doorkrijgen dat hun toekomst zo verandert is en ze eindelijk leren wat liefde, zorg en veiligheid inhouden. 

Kameleon bij een dierenarts in Turkije welke buiten gevonden is en medische hulp nodig had. 

Alle dieren tellen mee en alleen samen kunnen wij dierenwelzijn verbeteren. Steun ons via Abandoned Pets Foundation NL43RABO0138439621