Memoriam

****************************

*************************************

Helaas heeft onze collega Elly van APF en haar man Leo afscheid moeten van hun zo geliefde maatje Rosa. Ze waren zo wijs met elkaar en hadden een bijzondere band. Wat een gemis en verdriet. We hadden allemaal nog zo graag gezien dat ze nog vele jaren van elkaar hadden kunnen genieten. 

Maar wat een liefde tussen hun. Bijzonder. Ook wat mooi dat lieve Rosa nog meer dan 3 jaar zoveel liefde heeft gekend, na een rotleven in de broodfok. Dat heeft al haar nare herinneringen voor altijd vervangen. 

Zo'n lief makkelijk meiske met een hartje van goud. 

Heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies. Altijd in de harten van die van je houden. Altijd een voetprint van jou hier op onze harten lieverd. 

Rust zacht lieverd. Je zult nooit vergeten worden. 

Elly en Leo ontzettend bedankt voor het geweldige leven wat jullie haar gegeven hebben en jij Rosa voor je geweldige liefde en knuffels die jij gegeven hebt. 

 

**********************************

Helaas bereikte ons het verdrietige nieuws dat Tim in de nacht van maandag op dinsdag de groene velden onder de Regenboogbrug bereikt heeft. Daar kan hij spelen, rennen en wie weet de wacht houden op een boot.

Bedankt lief adoptiegezin voor alle liefde en plezier welke Tim dankzij jullie heeft mogen ontvangen.
Heel veel sterkte met het verlies van jullie maatje.

Speel vrij en rust zacht Tim

Namens allen van APF.